AKTUELNO

Odmah je proradio njen majčinski instikt.

U večerašnjem izdanju specijalne emisije voditelj Ognjen Nestorović je poveo veoma zanimljiv intervju sa Miljanom Kulić. Uzbuđenje novopečene mame što je na svet donela prvenca ne jenjava ni mesec dana nakon porođaja.

Kulićeva je sa oduševljenjem pričala voditelju o tom blagoslovenom trenutku kada je prvi put ugledala svog naslednika.

Foto: Printscreen Youtube

Kada su me probudili... U tom trenutku sestra je upitala moju mamu: "Kako ćemo joj saopštiti da je beba plava sa plavim očima", jer sam ja rekla da bih volela da imam tamnu bebu. Videla sam nekoliko dana pre porođaja bebu sa tamnim okicama i tamnom kosom i želela sam tamnu bebu. Mama mi je rekla: "Miljana, da znaš, mnogo je sladak, ima plave okice i plavu kosicu". Kada sam ga ja uzela u ruke... Međutim, ja to nisam konstatovala. Kada mi je ginekološkinja stavila na grudi bebu momenatalno sam zaboravila na to. Koliko sam ga zavolela, istog trenutka sam počela da plačem. Ja sam mu pričala "Ti si moja lutkica, tebe mama voli najviše na svetu. Idi sada da spavkaš, pa se vidimo ti i ja ubrzo - pričala je Miljana kako je izgledao trenutak kada je ugledala svoju bebu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ON JE VEĆ BIO U RIJALITIJU: Njegovo ime POMINJALJALO SE STALNO, LJUBAVNI TROUGAO JE PRIČAO O NJEMU, a sada on ULAZI U ZADRUGU 2! (FOTO)

Sa kakvim oduševljenjem je Miljana pričala o Željku i kako je izgledao prvi trenutak kada je ugledala svog sina, pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Miljana Kulić

#Ognjen Nestorović

'