AKTUELNO

Ipak mu sve više sviđa ona?

Tokom sinoćne žurke koju je Veliki šef priredio Davidu Dragojeviću povodom 30. rođendana, zadrugari su se odlično proveli. Muzika i atmosfera ih je ponela, a ono što su svi primetili jeste da postoje varnice između Lune Đogani i Lazara Jeremića, koji se nije odvajao od nje.

U prvim minutima na žurki Lazar je pravio društvo atraktivnoj Staniji Dobrojević, a potom se od nje odmakao na nekoliko koraka i prišao Đoganijevoj, poljubio je i vratio se u gužvu, među ostale zadrugare, i započeo veoma zanimljiv razgovor sa Stanijom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kad budem trebao da se zaljubim moram da dobijem tvoju dozvolu. Pošto si ti tetka - šaputao je Jeremić Staniji na uvo.
Imaš pravo da se zaljubiš, ali ne u mene - kratko mu je odgovorila pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Emocije vladaju ja ne znam. Ti si mi tetka, ti si mi drugar, koleginica iz kreveta - ostao je Jera nedorečen, a njegove reči su ostavile bez teksta Staniju.

Da li ovaj šmeker ispituje teren u želji da sazna kod koje cimerke ima veću šansu, ostaje da saznamo.

Da Jera voli da bude okružen lepim i zgodnim devojkama pokazuje i činjenica kada se u jednom trenutku na žurki našao između njih dve i saopštio im da će njih troje zajedno trenirati, a njihovu konverzaciju možete pogledati u narednom video-snimku.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: O OVOME NIJE NI SANJAO! Veliki šef pripredio IZNENAĐENJE za Davida, njegovoj SREĆI nije bilo kraja! (VIDEO)

Kakve vibracije su vladale između njih troje na Davidovoj žurki pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#Luna Đogani

#Stanija Dobrojević

'