AKTUELNO

Kaje se zbog svega.

Mina Vrbaški je u rijaliti "Zadrugu 2" ušla kao srećno zaljubljena u Igora Terzića. No, uprkos tome, Mina se upustila u kratku avanturu sa Jovicom Putnikovićem nakon samo 24 časa i prevarila svog voljenog.

Foto: Rijaliti Zadruga

Njih dvoje su tokom sinoćne žurke imali ozbiljnu raspravu nakon koje je Mina shvatila da je napravila veliku grešku što se zbližila sa Jovicom.

Tokom večeri, ona je u razgovoru sa Stanijom Dobrojević i Savom Perovićem priznala u kakvim su odnosima njih dvoje i da žali zbog svega što je uradila svom sada već bivšem dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njemu rekla da ne mora uvek da mi prilazi i kada je došla žurka, ja njemu priđem jednom-dvaput, on ništa. Kada je došao kraj žurke ja ga pitam zašto je smoren. On tu meni "Šta, šta mi je? Ceo dan me izbegavaš." Ja ga uhvatim za glavu i kažem; "Nemoj da se dernjaš na mene, ni moja majka ne viče na mene, pi*ko mala." On se tu iznervira... - prepričavala je Mina Staniji svoj odnos sa Jovicom, a onda dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Ima 30 godina, a ponaša se kao da ima 13. Igor je idealan. Kreten sam što sam bila sa ovim. U svakom intervjuu sam rekla da mi je žao što sam ga prevarila. Bila sam u fazonu da mi je on bio igračka sa kojom mogu da se igram kako hoću. Izgubila sam nekoga koga baš volim - poverila se Mina Staniji.

Pročitajte još: Luna UDARILA na Damira zbog Anabele, on joj poručio: HISTERIČNA SI KAO I ONA, a to je Đoganijevu potpuno RAZBESNELO! (VIDEO)

Šta je Mina još rekla o Jovici, ali i bivšem dečku Igoru, pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mina Vrbaški

'