AKTUELNO

U ovonedeljnom izdanju vaše omiljene emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" očekuje vas pravi presedan jer u studio dolazi najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović!

Popularna pevačica će kod Ognjena Nestorovića otvoreno pričati o svim aktuelnostima iz njenog života, a posebno će se osvrnuti na nedavni nemili događaj.

Foto: e-stock Miloš Rafailović/Printscreen YouTube

Naime, osobe koje je policija identifikovala su, iz za sada neutvrđenih razloga, pokušale da upadnu u kuću porodice Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu. Incident se dogodio u nedelju, u ranim jutarnjim satima, oko sedam ujutru. Buka je probudila Cecu, koja je spavala na drugom kraju kuće i ona je odmah pozvala policiju, a u pripravnosti je bilo i obezbeđenje porodice.

Posle prvobitnog šoka, Ceca je spremna da pred kamerama ispriča sve o događaju koji je uzdrmao njenu porodicu.

Ipak, Ceca će pričati i o stvarima koje njen život čine lepšim, a rekapituliraćemo i njenu blistavu karijeru i uspehe vredne svakog aplauza, zbog čega sa pravom nosi titulu najveće zvezde Balkana.

Foto: Pink.rs

Ove nedelje, iznenađenja stižu i u premijernim rubrikama - kao što ste navikli, u "Premijera-Vikend specijalu ostvarujemo san poznatih. Nada Obrić i Eva Ras, dve legende, oprobaće se u kartingu, a kako su odgovorile na ovaj izazov, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Foto: YouTube screenshot

Pored toga, čućete i sve najnovije vesti iz života poznatih i to kroz retrospektivu nedelje za nama.

Međutim, tu iznenađenjima nije kraj! Nakon pauze zbog rođenja sina, u studiju će se Ognjenu pridružiti i Tijana Prica!

Foto: TvPink Printscreen

"Premijera - Vikend specijal" se ne propušta, zato budite uz TV Pink u nedelju 7. oktobra tačno u 14 časova!

Autor: M. Đ.

#Premijera-Vikend specijal

#Svetlana Ceca Ražnatović

#najava

'