AKTUELNO

Ana Nikolić je toliko bila oduševljena nastupom talentovanih Beograđana da nije znala koji način da oceni njihov nastup.

Na samom kraju večerašnjeg izdanja emisije "Ja imam talenat" članovima stručnog žirija predstavila se vokalna grupa "Vocal 5" koja broji četiri člana, što je odmah privuklo pažnju voditeljke Ane Mihajlovski, ali i žirija.

Foto: Printscreen

Nakon što su se mladi Beograđani predstavili i otkrili članovima žirija šta će im izvesti, usledio je nastup o kojem će se dugo pričati. Ipak, pojedini članovi žirija nakon njihove maestralne interpretacije nisu znali na koji način da prokomentarišu nastup ovih talentovanih pevača.

Ana Nikolić bila je toliko oduševljena da nije znala šta da kaže, već je istakla da su sve sami rekli svojim pevanjem.

Foto: Printscreen

- Nekada neke takmičare prosto ne treba uopšte komentarisati. Sve ste rekli pevanjem - bila je šokirana pop pevačica, dok je Žika Todorović, ipak, uspeo da sumira utiske i da im dodatni "vetar u leđa".

Foto: Printscreen Youtube

- Prelepo ste ovo otpevali, anđeoski glasovi bez ikakve greške... Ja sam uživao - rekao je glumac.

Večerašnja emisija završena je na najbolji mogući način - zbog svoje maestralne interpretacije, grupa "Vocal 5" osvojila je četiri glasa žirija, što im je omogućilo plasman u narednu fazu takmičenja.

Foto: Printscreen

Pogledajte nastup koji je oduševio region:

Autor: D. Tanasijević

#Ja imam talenat

'