AKTUELNO

Dao je sve od sebe da Rebeka situaciju sagleda iz drugog ugla.

Novi zadrugari Dragana Mitar i Sale Tru nisu dorasli zadatku prilikom današnje kupovine, zbog čega su ostali zadrugari bili izrevoltirani.

Ukućani su bili ljuti zato što su ostali bez osnovnih namirnica, dok je ovonedeljni vođa Nemanja Tošić kupio za sebe i svoje prijatelje i više nego što im je potrebno. Ukućani su pronašli njihov štek u štali, pa su celu kantu krema podelili između sebe.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ove situacije najviše je bila ljuta Rebeka Popović koja se požalila Mikiju Đuričiću.

Boli me nepravda, ovo je kolektiv - rekla je Rebeka.
Kakav kolektiv, zašto onda nismo svi stavili pare na gomilu ako je kolektiv?  Čovek se bolje snašao, kupio bolje. Nemoj da zaviruješ u tuđe kese. Nisi u pravu ovaj put. I ja bih da sam otišao u prodavnicu prvo kupio tebi i Bori, pa tek onda ostalima - odgovorio joj je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Rebeka je kasnije ušla u raspravu sa Aleksandrom Subotić koja je bila deo ekipe koja je bolje prošla u kupovini. Aleksandra se pravdala da bi svu hranu, u svakom slučaju, podelili, kao i da oni prošle nedelje nisu imali šta da jedu jer su bili pokradeni.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ: PONOVO HAOS ZBOG KUPOVINE: Novi zadrugari nisu dorasli zadatku, svi su POLUDELI KAD SU VIDELI SADRŽAJ KESA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'