AKTUELNO

Danas mu je izvršena operacija!

Pevaču Darku Laziću danas je izvršena operacija u KBC Zemun kako bi mu bilo zaustavljeno unutrašnje krvarenje.

Kako saznajemo od izvora na licu mesta, operacija je završena za manje od dva sata, ali pevaču je u potpunosti otkazao jedan bubreg. Kako se dalje navodi, trenutno ima dovoljno krvi, ali postoji mogućnost da će biti potrebno još da se donira, o čemu će javnost biti obaveštena. Pre nekoliko trenutaka doktor iz KBC Zemun je prošao pored okupljenih novinara i na pitanje da li je Darko dobro, veoma uznemireno rekao:

Kako može da bude dobro? Ne bi trebalo više da gubi krv - saopštio je on.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ZAVRŠENA OPERACIJA: Darko Lazić PREBAČEN U ŠOK SOBU, Ana Sević i njegova porodica NAPUSTILI BOLNICU! (FOTO)

Medicinsko osoblje je istaklo da je njemu u potpunosti otkazao jedan bubreg, a kako su naveli, oporavak će biti dug i težak i izvesno je da će imati i psihičke i fizičke posledice.

Tokom operacije u bolnici su bili Darkovi roditelji, devojka Marina i bivša supruga Ana Sević. Pevačica je po izlasku iz bolnice bila vidno nervozna, oči su joj bile pune suza, a kada je sela u auto, ona je trubila pred svima okupljenima kako bi što pre izašla iz kruga bolnice.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu u utorak, 23. oktobra, kada je svojim automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov.

Autor: S. K./ N. V.

#Darko Lazić

'