AKTUELNO

Najniša temperatura od -2 do 2, a najviša dnevna od 1 do 6 stepeni.

Oblačno, hladno i vetrovito vreme prognoziraju meteorolozi za danas u celoj Srbiji. Padaće sneg, pa se u nižim predelima očekuje formiranje snežnog pokrivaća, a u planiniskim njegovo povećanje, ponegde uz stvaranje snežnih nanosa.

Više snežnih padavina očekuje se u zapadnim, jugozapadnim i južnim krajevima.U Negotinskoj Krajini suvo.Vetar umeren i jak, severozapadni.Najniša temperatura od -2 do 2, a najviša dnevna od 1 do 6 stepeni.

I u Beogradu oblacno, hladno i vetrovito, povremeno sa snegom uz formiranje manjeg snežnog pokrivača.Vetar umeren, povremeno i jak severozapadni.

Temperatura bez većeg kolebanja od 1 do 3 stepena.Do sredine naredne sedmice biće hladno sa slabim i umerenim jutarnjim mrazem i dnevnom temperaturom ispod proseka, a zatim sa prosečnim temperaturama za ovo doba godine.

U nedelju umereno do potpuno oblačno mestimično sa snegom, posle podne i uveče u većini krajeva prestanak padavina.Zatim suvo sa jutarnjom maglom, a u toku dana sa sunčanim intervalima, samo se još u ponedeljak ujutru u planinskim predelima uz nešto više oblačnosti očekuje provejavanje slabog

#RHMZ

'