AKTUELNO

Nered u sobi koji je radnici Centra za socijalni rad videli, bio je samo tog dana. Želim svoju decu nazad, da žive i uživaju sa mnom, rekla je za TV Pink Zorica Dobrilović.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, pripadnici policije u Bogatiću podneli su krivičnu prijavu protiv Zorice D. (38) iz tog mesta, zbog sumnje da je zapuštala i zlostavljala sina i ćerku starosti 5,5 i 2,5 godina.

Horor u Bogatiću otkrili su radnici Centra za socijalni rad, koji su mališane zatekli same u hladnoj i zapuštenoj kući, a u kolikom su haosu živela deca svedoči i činjenica da nisu imali šta da im obuku da bi ih odveli na pregled u dom zdravlja.

Majka Zorica Dobrilović (38) pravdala se da bi morala da radi kako bi mogla da obezbedni novac za život, i kaže da u ovom slučaju nije reč o zanemarivanju već o ljubomori komšiluka. Kaže da ne odustaje od borbe za decu.

Foto: TV Pink Printscreen

-Želim svoju decu nazad, da žive i uživaju. Decu ne može niko da voli više od njihove majke – rekla je Zorica ta TV Pink.

Mišljanja građana su podeljnena.

-Prema deci se trba ophoditi lepo,ako to nije tako onda neka idu u hraniteljsku porodicu – rekla je jedna građanka.

-Deci je najbolje sa majkom, ali ona mora da brine o njima - smatra jedan od sugrađana.

Iz centra za socijalni rad kažu da su ispred kuće zatekil džakove sa smećem, nabacane stvari. Zorica kaže da nered nije česta slika u njihovoj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

-Meni su decu uzeli. To što je bio nered u sobi, to je bio jedan dan – ističe ona.

Komšije, koji nisu želeli javno da pričaju, osudili su profesiju kojom se Zorica bavi, jer zbog toga što peva u kafani, oni ocenjuju da ne može da brine o njima.

#deca