AKTUELNO

Još jedan snimak bahate i nasilničke vožnje pojaviose na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kakao vozač svojim vozilom divlja kroz naseljeno mesto Video snimak je navodno snimljen u Novom Pazaru.

U jednom momentu ovaj vozač je brutalno narušio bezbednosti učesnika u saobraćaju kada je svojim automobilom krenuo u preticanje vozila ispred njega, iako mu je u susret dolazio automobili iz suprotnog smera.

Koliko je agresivan bio ovaj "ruski rulet" vidi se po tome što je tragedija i sudar izbegnut u poslednjem momentu, a automobil kojim je divljao mladić se čak i zarotirao prilikom naglog preticanja uz škripanje guma.

Dok je ovaj vozač divljao kroz naseljeno mesto, sve vreme je odzvanjala glasna muzika, a tom prilikom se na snimku čuje kako neko viče: "Dženis". Zatim se čuje kako neko kaže da nailaze na policiju, a onda se vidi i policijska rotacija na snimku.

"Pa nemoj brate, vozimo se po ceo dan. Stani ovamo sa strane", kaže jedan od ljudi u vozilu.

Na kraju video snimka vidi se čak i scena gde tokom dana mladić upravlja automobilom tako što ruke ne drži na volanu, već koristi mobilni telefon tokom vožnje.

#Automobil

#vožnja