AKTUELNO

Priča o neprikladnom ponašanju lekara u Gerontološkom centru u Maldenovcu uzburkala je javnost u Srbiji.

Danijela Ranković (44), korisnica Gerontološkog centra u Mladenovcu, koja je tamo smeštena zbog povrede kuka, nakon čega je ostala nepokretna, tvdi da joj je jedan od doktora predlagao trojku sa doktorkom koja ju je lečila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ja sam zgrožena, kao i doktorka koja dobila otkaz. I nju je napadao pre nekoliko godina i ona kaže da je sve to već radio, a ne znam da li sa korisnicima. Pisao mi je poruke koje su mene uznemiravale - navela je ona.

Upitana da li je bilo fizičkog kontakta ili se sve završilo na porukama, Ranković je rekla da je doktor jednom prišao i počeo da je masira i da je ona tada bila nepokretna, u kolicima.

Pisao je da bi hteo trojku sa mnom i sa doktorkom. Kako ona ima dobru "guzu", a ja dobre grudi i kako bi to bio lep komplet, te da bi u njegovoj ordinaciji mogli da napravimo "žurku"

Ranković da je sve prijavla direktorki Gerontološkog centra koja, kako navodi, to vidi kao šalu i navodno te poruke ništa ne znače, kao i policiji.

- Direktorka čeka da se proces počne sudskim putem, kaže da ga je disciplinksi kaznila, ali ja u to ne verujem jer on dolazi normalno na posao - kaže Ranković koja je u Gerontološki centar došla posredstvom Centra za socijalni rad.

#Gerontološki centar