AKTUELNO

U Novo vikend jutro kod voditeljke Jovane Jeremić se putem telefonske linije uključila žena koja tvrdi da joj komšija u dvorište kuće ostavlja ljudske zube, konjske glave i razne rekvizite od igala do stakla i slično.

Mirjani Milovanović i njenoj majki, komšija, kako ona kaže, koji je sektaš, radi o glavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da tvrdim da je on, ali se sve dešava u vremenu njegovog doseljenja. Njegovim dolaskom, pogotovo od marta meseca na ovamo, kreće pakao. U dvorištu sam nalazila crne dlake ispred samog ulaza u moj stambeni prostor, videla sam dlake, koje su bile tik da ih nagazim. Međutim, moj otac je tada bio živ, i pitao me zašto ne idem napred, a on mi je rekaao da su ili od konja ili svinje. On mi je lično pretio 22. maja, jer me je snimao nekom kamerom... On ima i svinje, a njegove svinje i konj mi dolaze u dvorište, jedu povrće... Doneo mi je i spomenik sa groblja tu- oriča nesrećna žena.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je dodala, zbog njegovih životinja je ostala bez bašte. Mirjana kaže da pomenuti čovek ima još jedan sukob sa komšijama pored.

Šaman Nedeljko Dražić istakao je za Novo vikend jutro kaže da svako ko ode na groblje sa negativnom voljom, nećee dobro proći. Tog će neko ubiti, dodaje Dražić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne može sa groba da se uzima. Spomenik je da se nasloniš na njega, a ne da ga uzimaš - priča Dražić.

Jasna Jojić ističe da je ova situacija prisutna od davnina, i deluje da je ova, jedna od takvih situacija, gde je došlo do magijskog revanša.

Foto: TV Pink Printscreen

U pitanju je zaplašivanje. On pokušava da naudi njoj i njenoj porodici. Ti neki magijski obredi iz stare Srbije su poznati po zakopavanju jaja, dlaka, igala... Nemoralni su pre svega, i čini se da mogu da dovedu do raznih situacija, neprijatnih - kaže Jojić.

Stručnjaci su potom pomenuli nekoliko rituala pomou kojih se možemo zaštititi, gde su, između ostalog, spomenuli lovorov list koji pomaže u teranju "nečistih sila".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: