AKTUELNO

U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode - u Batajnici i na Obrenovačkom drumu, dok je jutros u Ustaničkoj ulici povređen pešak, rekla je Nada Macura, portparol Hitne pomoći.

Prema njenim rečima, po pozivu u 02:54 sati, dve ekipe Hitne pomoći intervenisale su nakon što je automobil sleteo s puta na Obranovačkom drumu kod kontejnera.

Prva lekarska ekipa prevezla je 35-godišnju žensku osobu na VMA, dok je druga ekipa na licu mesta konstatovala smrt muškarca istih godina.

Saobraćajna nezgoda se dogodila i u Batajnici, u Ulici Kralja Vladislava kod broja 50, u 22:25 sati, pri čemu je povređena 27-godišnja ženska osoba, koja je zbrinuta na licu mesta i nije vožena u zdravstvenu instituciju.

Jutros je, u 06:48 sati, u Ustaničkoj ulici kod "Pilenceta" povređen pešak, a intervencija Hitne pomoći na licu mesta je u toku.

Hitna pomoć je noćas, navela je Macura, imala ukupno 94 intervencije od kojih 11 na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika za pomoć su se najviše javljale osobe sa bolom u grudima i astmatičari.

Juče je, kako je dodala, zabeležena 121 intervencija od kojih 34 na javnom mestu, a dogodilo se četiri saobraćajne nezgode, među kojima su dve bile sa teškim povredama.

#Beograd

#Hitna pomoć

#Intervencije

'