AKTUELNO

Književnica ističe da ova knjiga ne treba da dotiče bilo koga i da je sigurna da zaista nikoga i ne dotiče, osim autora koji će pokušati, ali neće uspeti da je proda.

Književnica Vedrana Rudan, koja svoje novo delo "Život bez krpelja" promoviše na beogradskom sajmu knjiga. Kako kaže, knjigu će potpisivati danas u 18 i sutra u 18:30 sati i na štandu "očekuje barem pola Beograda".

"Svoju sam djecu doživela kao krpelja koji će mi piti krv dok budem živa", stoji na korici knjige, a Rudan kaže da je lep osećaj kada se rodi dete, ali da ono raste i "pretvara se u zver i u ljude".

Foto: TV Pink

- Dok im trebate, oni su držesni, a kada im ne trebate, oni postaju to što jesu: ljudi, krpelji... - kaže Rudan za "Novo jutro".

Rudan je citirala samu sebe i istakla da su "deca bezuslovna ljubav i doživotna robija".

Govoreći o promociji knjige "Mit o Jasenovcu", Rudan kaže da ta tema ne treba da je bilo koga briga, osim autora koji će pokušati da je proda, ali neće uspeti jer "te piz*arije niko ne kupuje".

Foto: TV Pink

- Rekao mi je muž da ćete me sigurno pitati za Jasenovac i posavetovao me je da pređem na drugu temu, na seks. Birga me za Jasenovac, dan je lep, živi smo, zdravi smo. Šta će nam Jasenovac? Koga briga? Samo autora koji prodaje ovu knjigu, a neće je prodati jer ove piz*arije niko ne kupuje. Kad je bio Jasenovac? Ne znate, a nas troje sada treba da gubimo vreme na tu temu - kaže književnica.

Pročitajte još: SKANDAL NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI! Voditeljka drži sliku na kojoj ispod Vučića i Pupovca piše 'Sto godina srbijanskog terora u Hrvatskoj'! (FOTO)

Ceo razgovor sa Vedranom Rudan pogledajte u nastavku:

#Jasenovac

#Novo jutro

#Vedrana Rudan

'