AKTUELNO

Sa 30 milijardi “spojeva” do sada, Tinder je najpopularnija mobilna aplikacija za upoznavanje na svetu, a poslednjih godina doživela je pravu ekspanziju i u Srbiji.

Međutim, ukoliko ste i vi jedan od onih koji imaju profil na ovoj mreži, budite oprezni sa kim se upuštate u druženje, naročito ako ste pripadnik jačeg pola.

Beograđanin navodi da je jedna žena na sajtu za odrasle postavila više desetina amaterskih snimaka na kojima vodi ljubav sa raznim muškarcima, a da verovatno neki od njih, za razliku od njega, nisu ni saznali za to.

–Tu ima i vrlo mladih, ali i matoraca. Ona očigledno ne bira, a neki od snimaka broje i na stotine hiljada pregleda. Svaki pregled se plaća, a samo ona zna koliko je zaradila na nama koji nismo hteli da platimo njenu ucenu. Samo molim boga da moja žena ne sazna ništa – kaže Lazar.

PROMENILA ADRESU

Kako navodi, otišao je na adresu dotične predatorke, ali nje nije bilo.

– Komšije su mi kazale da se stan u kom smo vodili ljubav iznajmljuje na dan. Užasno sam se razbesneo! Trenutno pregovaram sa advokatom da presavijem tabak, jer sam iskorišćen na najgori mogući način. Obratio sam se i Pornhabu sa molbom da skinu snimak. Uništila mi je život – navodi Lazar.

BUDITE OPREZNI

Stručnjak za bezbednost na internetu Katarina Jonev navodi da je Lazar samo jedan u moru prevarenih na Tinderu.

– Tinder je jedina mreža za upoznavanje koja zvanično ima oznaku +18 i svuda u svetu su zabeleženi slučajevi silovanja putem nje, zato i ne treba da čudi ovaj slučaj. Ovo nije prvi put da ucenjuju na Tinderu. Takođe, bilo je i žena koje su tražile princa na belom konju, a pronašle konja i završile u lancu trgovine ljudima. Zato pre nego što se upustite u avanturu, ne idite odmah u tuđi krevet, već povedite nekog prijatelja i zajedno u nekom kafiću upoznajte osobu ,,sa druge strane žice” – navodi naša sagovornica.

#Seks

#sajt za upoznavanje

#snimak