AKTUELNO

Radomir Taki Marinković iskreno o odnosu sa ćerkom Majom, ali i o aktuelnim stanovnicima velelepnog imanja u Šimanovcima.

Ovog jutra, reporterka najneverovatnijeg jutarnjeg programa "Ne gledam ti ja to" Anđela Ašanin posetila je Boru Santanu u Železniku. Obišla je sveže renoviran stan, studio gde snima, kao i Borin kraj, osnovnu školu i omiljeni kafić. Razgovarala je i sa Borinim drugarima koji su nam otkrili kakav je Bora bio u detinjstvu, kakav je sad i kakav je u klubu, a kakav na basketu. Čak smo imali i prilike da upoznamo devojku na čijem rođenju je Bora svirao.

Danas u studiju RED TVa, u emisiji "Ne gledam ti ja to" Bora Santana, Milica Kemez i Filip Đukić ugostili su Radomira Takija Marinkovića - najpoznatijeg rijaliti tatu, oca Maje Marinković i Mikija Damnjanovića - multimedijalnu ličnost.

Taki, najpoznatiji roditelj od svih roditelja zadrugara, rekao je za kamere RED TVa da Maja nikada nije upoznala ni jednu njegovu devojku. Da svako ima svoj prostor. Normalno mu je da se Maja i on ponekada posvađaju, i na kraju sve dođe na svoje mesto. Konstatovao je i da nije lako sam odgajati žensko dete od 15 meseci.

"Maja je bila za sve u pravu, što se Cara tiče. Evo sada je svadba u "Zadruzi" baš na njen rođendan. Sve se zna, zna se kako se dobija kadar. Još odavno sam rekao da će se Car i Dalila pomiriti. Sada Maja da uđe u "Zadrugu" rasturila bi sve to, ne bi bilo svadbe niti bilo čega " - rekao je Taki.

Filip je prokomentarisao da je Taki jedini čovek kome se više isplati da bude napolju nego da uđe u rijaliti - jer je njegov život rijaliti. 

Takija svakodnevno pitaju koliko je Maja para zaradila u rijalitiju. To je jedino što mu je neprijatno kada ga pitaju. Podelio je sa gledaocima RED TVa da mu se desila nezgodna situacija kada ga je neka starija žena udarila kišobranom po glavi u Knez Mihajlovoj. Našao se u čudu tada. Taki je dao i upliv u svoju svakodnevnicu, kao i informaciju sa kim provodi vreme i na koj način. Nebojša Bojović, Mićin prijatelj i Taki se druže, i sada kreću u akciji i šetnje oko Ade - pripremaju se za leto. Nebojša voli da pošalje tortu devojkama koje su u "Zadruzi" i Taki ga je pohvalio da je veliki džentlmen i vredan čovek.

Na Borino pitanje da li postoji rivalitet između Dalile i Cara i Dejana i Aleks kao parova, rekao je da postoji rivalitet samo između Dalile i Aleks. Deluje mu da će se Dalila i Dejan na kraju pomiriti, a da će Aleks biti kolateralna šteta. Taki misli da je možda jedina prava emocija u rijalitiju između Viki i Marka. Zaključio je da kada bi ušao u "Zadrugu 6" da bi ušlo još najmanje 50 žena, na konto njegovog imena, sa slikama njihovih dopisivanja.

Foto: RED TV

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv

#Taki Marinković