AKTUELNO

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da je potpuno fokusiran na obaveze sa ekipom, ali to ga ne sprečava da razmišlja o svojim željama i ambicijama.

Nekada istaknuti fudbaler Lacija i Intera rekao je kako ne bi imao ništa protiv da jednog dana sedne na klubu voljenog kluba iz Rima, koji mu je ostao u lepom sećanju sa početka internacionalne karijere.  

Stanković je u intervjuu italijanskim novinaru Đanluki di Marsiju rekao da je u Rim došao kao dečak, osvojio prvenstvo sa Lacijom, a iz njega otišao kao muškarac.

U Laciju je mnogo naučio od švedskog trenera Svena Gorana Eriksona, pa ne čudi što su brojni članovi tog tima krenuli trenerskim stopama - Roberto Manćini, Siniša Mihajlović, Dijego Simeone, Matijas Almeida, Simone Inzagi, Seržo Konseisao...

"Erikson je svima bio kao drugi otac, on me je mnogo naučio. Isto važi i za Manćinija i Mihajlovića, ratnike poput mene. Voleo bih da treniram Lacio jednog dana. Sada sam u Zvezdi, ali u budućnosti ko kojim ću putem ići", rekao je Stanković.

#Dejan Stanković

#Lacio

<
'