AKTUELNO

Crvena zvezda je osvojila četvrtu titulu u nizu, ovo je jedna od najuspešnijih fudbalskih godina u našoj bogatoj istoriji, a ponosan na tu činjenicu je generalni direktor Zvezdan Terzić.

- Pre svega, čestitao bih igračima, stručnom štabu, navijačima i svima u klubu na osvojenoj šampionskoj tituli. Ovo je prvi put u Zvezdinoj istoriji da je titula osvojena četvrtu godinu u nizu i to samo govori o tome sta je danas Crvena zvezda. Ponosan sam na sve ono što je urađeno, ne samo u domaćem prvenstvu, nego i u Evropi, pogotovo kad se uzme u obzir da smo izdržali i finansijske udare korone i superiorno osvojili titulu, a uz to se ravnopravno nosili sa ekipama poput Milana. Pokazali smo da smo najbolji tim u Srbiji i da o tome nema polemike. Uz to, srušeni su brojni rekordi i ovo je definitivno godina za pamćenje - počeo je Terzić.

Foto: Tanjug/Branislav Božić

Uprkos tome što je titula osvojena, nema vremena za odmor u Crvenoj zvezdi.

- Čeka nas finale Kupa i odmah potom pripreme za nove kvalifikacije za Ligu sampiona. Postavili smo najviše moguće ciljeve, a pokazali smo sposobnost da probijamo granice i nastavićemo to da radimo - zaključio je Terzić.