AKTUELNO

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je danas da je klub odustao od dovođenja Aleksandra Prijovića, pošto je taj fudbaler bio nadobudan tokom pregovora, kao i da se odustalo od dovođenja Aleksandra Kolarova.

"Prijović se nije uklopio u ono što nama treba, ne samo finansijski nego i po mnogo osnova. Pokazao je nadobudnost u razgovorima i bila je procena da se ne bi uklopio u svlačionicu. I mnogo veći igrači su dolazili u Crvenu zvezdu pa su pokazali poštovanje prema klubu, želju i strast. Kod njega to nismo prepoznali i odustali smo", rekao je Terzić novinarima na početku priprema.

"Želimo da onaj ko dođe, da bude 100 odsto koncentrisan na fudbal, da pokaže poštovanje prema momcima sa kojima će deliti teren. To nismo prepoznali i povukli smo se iz pregovora", dodao je on.

Zvezda je želela da dovede i Aleksandra Kolarova, a Terzić je rekao da je razgovarao sa njim.

"Nije realno da se vrati. Imao je operaciju diskus hernije, juče je bio na kontroli u Milanu. Nama treba Kolarov u kvalifikacijama potpuno spreman, on nije mogao da se pojavi na pripremama i za sada se od toga odustalo", naveo je on.

Terzić je rekao i da je Nenad Krstičić izrazio želju da se vrati, ali da nijedan evropski klub ne plaća obeštećenje za 31-godišnjeg igrača, pa neće ni Crvena zvezda.

"Ostavio je izvanredan utisak i dobrodošao je ako nađe zajedničk jezik sa rukovodstvom AEK-a", naveo je Terzić.

Upitan da li ima zanimljivog igrača u Super ligi Srbije, Terzić je odgovorio da nema i da je "sve što je kvalitno u Srbiji Zvezda pokupi pre nego što igrač dođe do seniorskog fudbala".

"Interesuje nas mladi Petar Stanić iz Železničara iz Pančeva, mislim da ćemo završiti njegov dolazak u narednih nekoliko dana", naveo je Terzić.

#FK Crven zvezda

#Zvezdan Terzić