AKTUELNO

Fudbalska reprezentacija Srbije danas dočekuje ekipu Katara, u revijalnom meču.

- Ovaj meč biće poslednji "filter" selektora Dragana Stojkovića Piksija pred meč decenije u Lisabonu, gde će biti jasno ko će od današnjih startera biti u mogućnosti da pomogne glavnim zvezdama u duelu sa Portugalcima.

Sastavi

Srbija: V. Milinković Savić - Spajić, S. Mitrović, Pavlović - Radonjić, Mladenović, Grujić, Maksimović, A. Živković, Lukić, - Jović.

Katar: Alšeb, Miguel, Kouki, Salman, Madibo, Mohamed, Elamin, Hatim, Albajati, Ali, Muntari.

Zbog povreda će u poslednjem ciklusu kvalifikacija odsustvovati Filip Đuričić i Darko Lazović.

Foto: Tanjug AP/Peter Morrison

Kao uvertiru za "finalni" meč u Lisabonu, naši reprezentativci će imati duel sa Katarom na stadionu "Rajko Mitić", koji neće imati takmičarski značaj za nastavak kvalifikacija. Sa druge strane, selekcija Portugala gostovaće u Irskoj.

- Pa evo, bližimo se kraju ovih kvalifikacija. Ostale su još dve utakmice, protiv Katara i Portugala. Dve potpuno različite utakmice, po važnosti i po svemu. Ova sutrašnja utakmica protiv Katara je u takmičarskom smislu nevažna jer ne donosi nikakve bodove, međutim mi želimo da nastavimo u ritmu u kakvom smo počeli ove kvalifikacije, a to je da igramo lep fudbal, da pokušamo da pobedimo i da se na najbolji način pripremimo za utakmicu u nedelju, započeo je aktuelni selektor "orlova".

Autor:

#Katar

#Reprezentacija Srbije

#Utakmica