AKTUELNO

Srbija će igrati u nedelju od 20 i 45 u Lisabonu protiv Portugala odlučujuću utakmicu u poslednjem kolu kvalifikacija za plasman na Mundijal i mora da pobedi da bi se direktno domogla Katara!

Golove za Srbiju portiv Katara su postigli Saša Lukić, Luka Jović, Dušan Vlahović i Sergej Milinković-Savić, a Dušan Vlahović je objasnio koliko im znače pogotci!

- Svaki gol napadačima znači! Bitno je da se nastavi tako i da se ima kontinuitet! Sada nas čeka ono što smo znali od marta i što nam je Mister rekao! Idemo po pobedu u Lisabon!

Starsportphoto Navijači su zavoleli Vlahovića i uvek mu traže nešto za uspomenu! Neretko ostane bez dresa, šorca, ali i bez štucni...

- Zadovoljstvo je kada neko želi da ima tvoj dres i ja sam ne tako davno bio sa druge strane i trudim se da sve maksimalno ispoštujem!

Upitan da li mu je drago što ne igra Pepe, ko iz topa je odgovorio:

- Gledali smo utakmicu, nama je svejedno ko će da igra! Igrao Pepe, Danilo ili ko god, nije važno! Najviše nam znači podrška publike i našeg naroda! Više bi voleli da igramo u Beogradu, ali idemo tamo sa razmišljanjem da ćemo pobediti! Mislim da su ljudi ponovo počeli da se interesuju za reprezentaciju! Vlada drugačija energija!

Nuno Gomeš je izjavio da će Dušan biti najbolji špic u Evropi!

- Imponuje mi! Moje je samo da nastavim da radim i da imam samo još veću ambiciju i glad za golovima!

Upitao je Nebojša Petrović srpskog golgetera i zanimljivosti koje nisu vezane za predstojeći meč! Kao npr. ko je najbolji u timu u košarci...

- Da ne budem lažno skroman, najbolji sam u košarci! Tačnije u gađanju trojki, jer ne igramo basket da se ne povredimo! Aj dobro, među prva tri sam! Ma, jedino Dušan Tadić može da mi parira! Nekad dobije on, nekad ja - kroz smeh je poručio Vlahović!

Vanja Milinković-Savić je najviši igrač Serije A sa 2,02, dolično brani u Italiji, a sada je dobio poziv za nacionalni tim..

- Kad ga vidiš na golu nije ti svejedno! On je još jedna snaga za nas i čestitam mu na debiju za reprezentaciju!

#Srbija