AKTUELNO

Nigde nećete da nađete veće kvote.

Bogata subota kada je u pitanju najvažnija sporedna stvar na svetu. U prvom planu su mečevi za trofeje u Kupu Engleske i Nemačke. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.U pitanju su kečevi na Mančester Siti protiv Junajteda na Vembliju u finalu FA kupa i na RB Lajpcig protiv Ajntrahta iz Frankfurta na Olimpijskom staidonu u Berlinu u borbi za trofej u Nemačkoj. Takođe, promo kvote je i na Lans u Okseru u poslednjem kolu francuske Lige 1. Mečeve iz nemačke i francuske možete gledati uživo potpuno besplatno ako imate nalog na mozzartbet.com.

MANČESTER SITI – MANČESTER JUNAJTED (SUBOTA, 16.00), KEC 1,63

Oba mančesterska velikana imaju po jedan trofej u sezoni. Junajted je osvojio Liga kup, a Građani Premijer ligu, a ono što je najbitnije igraće za pehar Lige šampiona, prvi u istoriji. Tim Pepa Gvardiola ima ulogu favorita. Španski stručnjak može da izvede kompletan tim, dok Đavolima nedostaju Antoni, Antoni Marsijal, Lisandro Martinez i Marcel Zabicer. Od ranije je van stroja i malerozni Lala Roni van de Bek. Kod Sitija je rovit samo Manuel Akandži, ali će biti u konkurenciji za tim. Biće ovo premijerni duel gradskih rivala u borbi za trofej u najstarijem takmičenju na svetu. Ove sezone su domaćini slavili u međusobnim mečevima u Premijer ligi. Siti je u prvom delu šampionata pregazio Junajted na Etihadu, bilo je 6:3, uz po tri gola Erlinga Halanda i Fila Fodena, ali su se sredinom januara Crveni đavoli revanširali trijumfom na Old Trafordu sa 2:1. Opširniju najavu finala FA kupa pročitajte OVDE.

Foto: Promo

RB LAJPCIG – AJHTRAHT FRANKFURT (SUBOTA, 20.00), KEC 1,85

Bikovi iz Lajpciga su ostvarili prevashodni cilj, plasman u Ligu šampiona, a imaju šansu da završe sezonu s trofejom Kupa Nemačke. Na Olimpijskom stadionu rival za trofej je Ajntraht iz Frankfurta, prošlogodišnji pobednik Lige Evrope. Tim iz Frankfurta ima u džepu Ligu konferencije, ali bi peharom stigao do grupne faze jače Lige Evrope. Lajpcig je u seriji od šest pobeda. Večerašnja utakmica biće oproštaj od dresa Bikova za sjajnog Francuza Kristofera Nkunkua koji se seli u Čelsi. Domaćini su bili uspešniji u međusobnim mečevima u Bundesligi. Lajpcig je krajem februara slavio sa 2:1, dok je Ajntraht pred svojim navijačima pregazio učesnika Lige šampiona, bilo je čak 4:0.

OKSER – LANS (SUBOTA, 21.00), DVOJKA 2,30

Lans je imao sezonu iz snova, završio je kao drugi i igraće u grupnoj fazi Lige šampiona naredne sezone. Okseru gori pod nogama, mora da dobije na svom terenu rasterećene goste ako želi da ostanu u ligi. Ni bod nije dovioljan, ako Nant pobedi “fenjeraša” Anžea na svom terenu. Okser šest mečva u nizu nije pobedio, dok je Lans u seriji od šest trijumfa. Igraće protiv “davljenika” za prestiž i čast. U prvom delu šampionata Lans je na svom terenu dobio narednog rivala sa 1:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Autor: