AKTUELNO

Za period koji je pred nama, a počinje 21. marta, astrolozi kažu da je neverovatno moćan.

Sunce u Ovnu doneće odlučnost i osećaj da možemo da ostvarimo sve što zamislimo. Vatrena energija Ovna daje nam vetar u leđa i motiviše nas da odlučno idemo ka svojim snovima.

Oko nas će kružiti pozitivna energija, a ovaj astro period će probuditi uspavane lidere u nama. Bićemo spremni da krenemo u realizaciju svih onih ciljeva koje godinama priželjkujemo da ostvarimo.

Vreme je da svu energiju usmerite u ono što jako želite, jer su zvezde na vašoj strani. Svi znakovi će osetiti boljitak, a naročito ova 3 znaka.

Foto: Pexels

Ovan

S obzirom da je reč o vladavini Ovna, sasvim je jasno da će osobe rođene u ovom znaku primetiti značajnu promenu u životu. Pokrenite se, uložite dodatni napor i sve je moguće.

Rak

Rakovi koji su do sad bili „uspavani“ i bez motivacije postaju pravi lavovi spremni za borbu i ostvarivanje ciljeva. Ukoliko ste planirali pokretanje sopstvenog biznisa, a tiče se komunikacija i rada na internetu, sada je pravo vreme.

Devica

Devicama sledi uspešan i lep period, a naročito na polju ljubavi. Ukoliko ste u vezi, uživaćete u skladu i mirnim odnosima, dok će oni slobodni imati priliku da upoznaju osobu koja će ih posebno zaintrigirati, prenose mediji.

#Horoskop

#Sreća