AKTUELNO

Dalja istraga će dati sve odgovore.

Milan Vićentić (33) iskasapio je u subotu na nedelju nožem svoju majku Ljubinku (51) u stanu u Ulici Mihaila Bulgakova u naselju Mirijevo, nakon čega se predao policiji. Telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdilo da li je silovana, jer za to postoje indicije.

S obzirom na to da je Milan bio go, a i da je Ljubinkina garderoba bila sva iscepana, sumnja se da je sin i silovao rođenu majku. Zločin se odigrao u nedelju nešto pre četiri sata ujutru, dok je Milanov otac, Ljubinkin muž, bio na poslu.

Foto: Pink.rs

- Pretpostavlja se da se Milan u neko doba noći probudio i u nervnom rastrojstvu zgrabio nož i otišao u sobu u kojoj je spavala njegova majka Ljubinka. Sin joj je iscepao spavaćicu i nožem joj zadao brojne udarce po telu. Nesrećna žena se sigurno grčevito branila od pomahnitalog sina, a u prilog tome govore i brojne povrede po njenim rukama i šakama - kaže sagovornik blizak istrazi.

Koliko je događaj trajao je zasad nemoguće reći, a nekoliko okolnosti ukazuje da je Milan čak i seksualno zlostavljao majku.

- Ljubinkino telo je poslato na obdukciju, gde će, između ostalog, biti utvrđeno da li je i silovana. On je posle zločina zatečen potpuno go, a i njoj je bila iscepana sva odeća, pa će dalja istraga utvrditi šta se sve zaista dešavalo kobne noći u njihovom stanu - navodi sagovornik.

Sektaš?

Zbog načina na koji je izvršen zločin, proverava se da li je Milan bio pod uticajem neke satanističke sekte

Nakon hapšenja, policija je pregledala stan.

- Patrola se uputila u stan Vićentića i u sobi pronašla unakažen i skoro nag leš Ljubinke. Ubrzo je o svemu obavešten i njen suprug, koji je bio na poslu. On radi kao noćni portir u jednom lokalu na Voždovcu. On nije mogao da pomogne u utvrđivanju motiva zbog kog je Milan nasrnuo na majku - rekao je izvor.

Pošto je bio potpuno nesposoban da da izjavu u policiji, Milan je zbog stanja u kom se nalazi odvezen na VMA.

- Trenutno nije moguće utvrditi da li su samo psihički problemi u pozadini ovog zločina. Čeka se i toksikološki nalaz krvi Vićentića kako bi se utvrdilo da li je on bio pod dejstvom nekog narkotika u vreme zločina. Međutim, zbog načina na koji je izvršen zločin, proverava se i da li je bio pod uticajem neke satanističke sekte i da li je u pitanju bio neki sektaški obred - kaže sagovornik.

I. P.

#Mirijevo

#Obdukcija

#Policija

#Silovanje

#Ubistvo

'