AKTUELNO

Muškarac Petar Mošić (64) iz Pančeva ubio je juče bivšu suprugu Desanku (60) u centru tog grada naočigled brojnih prolaznika koji su ga savladali i predali policiji.

Desanka je podlegla povredama u pančevačkoj bolnici, a njen bivši muž je uhapšen nakon napada. Napad se dogodio oko podneva nasred autobuske stanice u Pančevu.

Kako prenose beogradski mediji, Petar i Desanka su se nedavno definitivno rastali, a brakorazvodna parnica je takođe okončana nedavno.

Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje. Desanka, međutim, nije nestala, već se sklonila od muža nasilnika u Sigurnu kuću. Očigledno više nije mogla da opstane u istom domu sa ubicom.

Policija je Petru tada izrekla zabranu komuniciranja sa suprugom, koja je potvrdila da je proganja. Po svemu sudeći, razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za Desankom. Okolnosti njihovog jučerašnjeg susreta nisu poznate: da li je Petar pokušao ponovo da ubedi suprugu da mu se vrati ili su u pitanju bili neki drugi razgovori - zasad je nepoznato.

Foto: Printscreen YouTube/Republika

U uznemirujućem videu, može se videti kako Petar pritrčava Desanki i zabada joj nož u vrat i leđa:

PROČITAJTE JOŠ: UŽASNI DETALJI UBISTVA U PANČEVU: 'Svađa je počela u kafiću, munjevito joj se prikrao i POČEO DA JE UBADA U LEĐA I VRAT...'

#Nož

#Pančevo

#Ubistvo

'