AKTUELNO

Pedofil joj je poruke slao preko društvene mreže Fejsbuk.

Otac jedanaestogodišnje devojčice iz Užica sprečio je da mu pedofil namami dete.

-Kada mi je dete prišlo i reklo da joj na Fejsbuku piše neki nepoznat čovek, pomislio sam da joj je slučajno poslao poruku. Međutim, ubrzo sam shvatio kakve su njegove namere - priča za beogradske medije otac devojčice, koji je sprečio da mu M. M. (35) iz Ivanjice namami dete.

Kako kaže, ćerkici je napravio Fejsbuk profil zbog lakše komunikacije, jer je često odsutan.

-Dete sam upozorio da ne prihvata ljude koje ne zna i da mi obavezno kaže ako joj se javi neko nepoznat. Pre nekoliko dana došla je kod mene i kazala mi da joj "neki čika" piše poruke - priča otac ove devojčice.

Kaže, devojčica je prihvatila zahtev za prijateljstvo, jer je imao njene stričeve među prijateljima.

-Prvo sam pomislio da je pogrešio jer je napisao "ćao, šta radiš", te sam mu odgovorio "ništa". Nakon toga on je poslao nekih 5-6 poruka, na koje niko nije odgovarao, među kojima je bila i "mlada si". Nakon toga poslao je "mogli bismo da se vidimo". Odmah sam shvatio sa kim imam posla, pa sam mu, da bih ga namamio, odgovorio "može, kada, gde i zašto" - priča on.

Foto: Pixabay.com

U tom su, priča otac, usledile poruke gde je saznao da je devojčica 2006. godište. Međutim, ovaj pedofil nije se zaustavio.

-Pisao je da hoće da se druže, ljube i maze. Ja sam pristajao na sve samo da bih ga namamio. On je posle poruke u kojoj je saznao da je dete 2006. godište još više nastavio sa slanjem poruka, čiji sadržaj ne mogu da ponovim koliko mi je teško - kaže otac iz Užica.

On dodaje da je pedofil na profil njegovog deteta preko kojeg su se dopisivali slao slike svog polnog organa.

-Ledi mi se krv u žilama pri pomisli da je moje dete moglo da vidi sve te gadosti. Šta bi bilo da moje dete nema toliko poverenje u mene, da mi ne priča sve? Nakon što je taj čovek uhapšen, objasnio sam joj da je moglo nešto užasno da se desi i da pazi sa kim se druži, da ako joj neko nepoznato dete počne da piše lična pitanja, poput onih ima li dečka, da to sigurno nije dete - priča on.

#Fejsbuk

#Ivanjica

#Pedofil

#devojčica

'