AKTUELNO

Potresna ispovest devojčice, žrtve trgovine ljudima.

Žrtve trgovine ljudima su brojne, a trinaestogodišnja Bugarka Tamara jedna je od njih. Roditelji su joj se razveli kada je imala samo pet godina. Nakon toga, nijedan od roditelja je nije želeo pa je završila u sirotištu, gde je ostala do 13. godine. Tada su otac i maćeha došli po nju i odveli je u mesto Levski.

Pročitajte još: STRAVIČAN ZLOČIN koji je potresao Sjenicu krije priču o KOBNOJ LJUBAVNOJ VEZI (FOTO)

Otac ju je tretirao kao nepotreban predmet i svaki dan je tukao po nekoliko puta. Udarao je u glavu i telo, gurao joj ruke u vrući šporet, a jednom je čak sekao i nožem po telu.

Foto: Pixabay.com

U tom paklu Tamara je živela četiri meseca. Ponadala se boljem životu nakon što ju je maćeha za 4.000 evra prodala trojici muškaraca i ženi. Oni su je odveli u Hrvatsku, u Osijek. Smestili su je u porodicu u kojoj su je prodali kao suprugu maloletnom Mirku (14). Tamara je prihvatila brak i život u novoj porodici.

Nadala se da će joj biti bolje nego kod oca i maćehe, ali nije bilo tako.

Pročitajte još: ZVORNIK NE PAMTI OVAKVO ZVERSTVO: ISKASAPILA MUŽA jer ju je zlostavljao, policija za sada pronašla samo TRUP I GLAVU!

Mirkova baka počela je da je ‘priprema’ za prvi polni odnos.

- Opirala se, pa ju je baka pretukla. Užasno se prepala, hrabro je odbijala bilo kakav polni odnos, ali to je kratko trajalo. Morala je da spava s Mirkom, ali i sa rođacima. Posle su je tukli bez obzira na to je li pristala na odnose ili ne - zabeležili su hrvatski policajci.

Shvatila je da joj se neće ispuniti nade u život bez patnje. Odlučila je da pobegne u Bugarsku, ali ne ocu nego u dečji dom iz kojeg su je odveli. Međutim, Mirkova baka nije mogla da podnese "beg unukove žene”, pa je njen nestanak prijavila policiji.

Foto: Printscreen Youtube

Srećom, policija ju je brzo pronašla i zaštitila. Tamaru su smestili u posebnu ustanovu u Osijeku i zadržali su je u Hrvatskoj zbog Programa zaštite identifikovane žrtve trgovanja ljudima.

#Bugarska

#Fizičko zlostavljanje

#Seksualno zlostavljanje

#Trgovina ljudima

#devojčica

'