AKTUELNO

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči nastavljeno je juče pred Višim sudom u Beogradu saslušanjem predstavnika Telekoma Đorđa Marovića.

Advokat Zorana Marjanovića, Nikola Dumnić kaže da je "Telekom Srbija" nezavisan učesnik u ovom postupku, kao i da Marjanović nije mogao da izvadi bateriju iz telefona, zbog modela aparata koji je koristo tada.

Telekom kao nezavisan učesnik u ovom postupku se izjavio da se svako uključenje ili isključenje registruje. Isključenje se ne bi registorvalo kada bi se izvadila baterija. To u konkretnom slučaju nije bilo moguće zbog modela telefona koji je Zoran koristio - kaže Dumnić.

Foto: TV Pink Printscreen

Veštak je zatim pokušao da razmotri sve načine na koje bi isključenje telefona moglo da se desi, na šta je odbrana imala burnu reakciju. Dumnić jutros kaže i kako mu je neprijatno o tome da priča.

Meni je neprijatno o tome da pričam. To je tragičan događaj od kog se pravi cirkus. Veštak je na kraju, došlo je do toga, izvadio foliju od čokolade i pitao: "Znate li šta je ovo?". Nikakve folije nema na licu mesta, priča je potpuno suvišna - rekao je Dumnić.

Sledeće suđenje, na kom je planirano saslušanje veštaka za analizu zemljie, zakazano je za 1. i 4. novembar.