AKTUELNO

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra u popodnevnim satima zbog sumnje da je počinio ubistvo svoje supruge, Jelene Marjanović i on je dan kasnije prebačen u Centralni zatvor nakon što mu je odlukom Višeg suda određen pritvor od 30 dana.

Ubistvo pevačice već godinu i po potresa Srbiju, a najnoviji detalji ovog zločina ne prestaju da šokiraju javnost, naročito od hapšenja Zorana Marjanovića.

Poslednji detalj koji se pojavio u medijima, jeste neobična situacija koja se desila nepuna dva meseca nakon Jeleninog ubistva.

U maju prošle godine, Marjanovići su došli u posetu Jeleninoj majci Zorici, kada se običan razgovor pretvorio u žučnu svađu koja se umalo pretvorila u tuču.

Foto: Andrej Nihil, Facebook

- Nije ni vaša Jelena bila zlato! - rekao je tada Vladimir Zorici Krsmanović i njenim sestrama. Samo ljubav prema unuci Jani sprečila je i teži incident jer je Zorica Krsmanović popustila i smirila situaciju.

Razlog zašto je uopšte Vladimir došao u dom porodice Krsmanović bio je što su i oni počeli da se oglašavaju u medijima, što se Marjanovićima nije svidelo.

- Oni su sebi uzeli za pravo da jedini kontaktiraju sa medijima, a jednog trenutka se činilo da uživaju u svoj toj medijskoj pažnji, kao da su u nekom svom filmu, u kom nije bilo mesta ni za koga ko nije član porodice Marjanović, a Jelena to, izgleda, nije bila - rekao je sagovornik Srpskog telegrafa.

Majka ubijene pevačice Zorica Krsmanović izdahnula je posle duge i teške bolesti u svojoj kući u Borči, okružena familijom, ali ne dočekavši pravdu.

- Želela je da sazna ko je ubica, da ga pogleda u oči i pita zašto. Ona je već doživela nekoliko tragedija, a ubistvo ćerke, sa kojom je bila izuzetno bliska posle smrti Jeleninog oca, dotuklo ju je. Ćutala je i patila, jedino joj je bilo stalo do unuke Jane - rekao je jedan od članova familije.

#Jelena Marjanović

#Otac

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'