AKTUELNO

Ubistvo Jelene Marjanović i dalje u žiži javnosti, a cela Srbija čeka na razrešenje zločina.

Misteriozni karatisti su ključni svedoci ubistva Jelene Krsmanović Marjanović - to tvrdi Zorica Zoka Mitrović, Zoranova devojka, dok je Zoranov otac Vladimir objavio to na svojoj Fejsbuk stranici.

Međutim, Vladimir Marjanović i Zorica Mitrović nisu hteli da pričaju o toj objavi, niti da potkrivaju da li su došli do novih svedoka, koji su očevici zločina. Na sve su rekli da "nemaju komentar".

Branioci Zorana Marjanovića kazali su da neće davati izjave dok se ne završi saslušavanje svedoka, ali su na samom startu istrage posumnjali u dokaze na osnovu kojih je klijent uhapšen i smešten iza rešetaka. Kako su rekli branioci Zorana Marjanovića, kad su videli da je na spisku predloženih svedoka i Zorica Krsmanović, pokojna tašta, to im je bio "veliki šok u slučaju".

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Printscreen Facebook

Tvrde i da spise o dokazima protiv Zorana nisu mogli da vide odmah, i da su čekali čak devet dana nakon prvog saslušanja da vide konačno listove. Njegova odbrana smatra da dokazi protiv Zorana nisu dovoljno čvrsti i da nema dokaza koji bi mogli da potvrde Zoranovu krivicu.

Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. godine, a njeno telo je dan kasnije pronađeno na nasipu u beogradskom naselju Borča.

Pročitajte još: TATA, SANJALA SAM MAMU! Ovo su prve reči koje je mala Jana rekla ocu TOKOM POSETE U ZATVORU!

#Ubistvo

#Vladimir Marjanović

#Zoran Marjanović

'