AKTUELNO

Sara C. je jedna od četvoro povređenih u eksploziji koja se dogodila jutros u fabrici "Trajal" u Kruševcu, u kojoj je nastradao mladić Nikola Rašković (18).

- Devojka je teško povređena. Zadobila je povrede bubne opne, glave i jednog plućnog krila. U svesnom je stanju i konfuzna.

Trenutno nije životno ugrožena - rekao je izvor "Informera" upoznat sa stanjem povređene Sare.

Kako je njen brat saopštio ranije, Sara je radila u fabrici tek nekoliko meseci.

- Radila je u fabrici malo više od 6 meseci. Ima unutrašnje krvarenje - kroz suze je rekao njen rođeni brat, a potom dodao da mu je Nikola Rašković bio dobar drug.

Foto: MUP Srbije

Ispred kruševačke bolnice bili su i majka i prijatelji ranjene devojke i svi su veoma potreseni situacijom.

Troje muškaraca stabilno

Direktorka kruševačke bolnice dr Vesna Stević Gajić, rekla je da je primljeno je četvoro pacijenata iz fabrike "Trajal", od kojih je jedna osoba je životno ugrožena a tri su trenutno u stabilnom opštem stanju.

Prema poslednjim informacijama tri muškarca su smeštena na Odeljenje hirurgije, a nakon detaljne dijagnostike, prema pisanju medija, teško povređena devojka S. C. transportovana je u Beograd na VMA.

Eksplozija u objektu za proizvodnju gorive trake

Podsetimo, jutros oko 9 časova u dogodila se eksplozija fabrici "Trajal" u Kruševcu. Eksplozija se dogodila u objektu za proizvodnju gorive trake.

Foto: MUP Srbije

Jedna osoba je smrtno stradala, a četiri su povređene i one su kolima Hitne pomoći prevezene u Opštu bolnicu u Kruševcu.

Požar koji je izbio usled eksplozije je lokalizovan, a pripadnici Policijske uprave u Kruševcu i Sektora za vanredne situacije obezbeđuju lice mesta.

Autor: