AKTUELNO

Deset dana trajala je opsežna potrage za Dankom Ilić (2) iz Bora, a u četvrtak ujutru stigla je vest da je devojčica ubijena i ugasila sve nade da će biti pronađena živa i zdrava.

Iz kuće u kojoj živi osumnjičeni ubica Dejan Dragijević sa svojom porodicom policija je iznela džakove sa dokazima.

Iz jednog od tih džakova virila je drška nalik na dršku lopata ili ašova.

Ovo će biti poslato na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je korišćena u jezivom zločinu i skrivanju tela malene Danke Ilić.

Za to vreme, psi tragači laju strahovito kod septičke jame koju su porethodno isušili i prekopali bagerima, u dvorištu osumnjičenog za bistvo male Danke Ilić Dejana Dragijevića.

Vatrogasno vozilo se približilo, dok vatrogasci nose čaklje za izvlačenje, zbog sumnje da je telo u toj septičkoj jami, a ispred dvorišta kuće ubice opet je stigla cisterna za ispumpavanje septičke jame.


Dejan je inače policiji otkrio da su mu otac Rade Drageijević (73) i Dalibor Dragijević (40) pomogli da premeste telo male Danke na drugu lokaciju. Prvobitno, oni su policiji rekli da su telo bacili na deponiju na Starobanjskom putu.

Osumnjičeni Dejan Dragijević dovezen je danas na plac da pokaže određene lokacije i predmete!

Podsećanja radi, radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Prema navodima, udarili su je automobilom samo sedam minuta nakon što je majka devojčice, Ivana Ilić, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52.