AKTUELNO

Fejsbuk je idealno mesto da vas dobro odmeri, prouči, oceni, proceni i pokaže svojim prijateljima, a da vi to i ne znate.

Nema velike razlike u načinu na koji i muškarci i žene koriste društvene mreže kako bi što bolje upoznali potencijalnog partnera pre započinjanja veze. Ipak, muškarci više "pare oči", dok se pripadnice lepšeg pola bave "detektviskim" poslom, odnosno razotrivanjem njegove prošlosti.

Gledaju fotografije sa letovanjaNema boljeg načina da vide šta ih čeka nego da pogledaju nekoliko slika s letovanja. Ovaj album ima sve što mu treba: uvid u vašu figuru, figure vaših prijateljica i priliku da vas vidi bez šminke i fotošopa.

Dobro, staro uhođenje Muškarcima danas nije teško da pratite aktivnosti žena budući da statusima i fotkama daju do znanja gde se kreću. Nemojte se čuditi ako sretnete dečka koji vas muva na neočekivanom mestu, i nemojte misliti da je to baš tolika slučajnost: Možda je jednostavno video gde se nalazite, i pojavio se.

Pripremaju se za razgovor Slučajno je spomenuo knjigu koju trenutno čita i, gle čuda, to je vaša omiljena knjiga? Muškarci su kao i žene, pa će tako na Fejsbuku proveriti šta potencijalnog partnera zanima, čime se bavi, i neobavezno će to ubaciti u razgovor.

Foto: Pixabay.com

Bivši momci Umesto da vas pita o bivšima, možda je sve lepo proverio na Facebooku. Tako će delovati kao da mu je svejedno, a ipak će dobiti sve informacije. Proveravaće i učestalost vaše komunikacije, pa se pripremite na malo ljubomore svaki put kada vam bivši "lajkuje" sliku ili status.

Muški prijatelji Tvoj najbolji drug za njega znači pretnju koje se mora paziti, a svi muškarci koji su ti samo prijatelji, za njega su potencijalna opasnost. Svaki komentar od strane muškog prijatelja kod njega će izazvati reakciju, a ako smatra da je taj muški prijatelj privlačniji od njega, mogao bi da bude ljubomoran.

#Facebook

#Muškarac

#Žena

'