AKTUELNO

Ako su vam potrebne ideje za dekoraciju stola doma za Uskrs, imamo nekoliko dobrih!

Pored šaranja i ukrašavanja jaja, mnoge domaćice vole da za Uskrs posebno dekorišu sto.

S obzirom na to da je reč o najradosnijem hrišćanskom prazniku, i dekoracija stola treba to da pokaže.

Dakle, kako god da odlučite da dekorišete sto, potrudite se da boje koje koristite budete šarene, vesele i da sve asocira na proleće.

Naravno, nije obavezno, ali bilo bi lepo i da na stolu imate nešto u zelenoj boji, koja je simbol prirode.  Na sto stavite dosta svežeg voća i povrća, recimo, mladog luka, rotkvica i zelene salate, jer nas upravo to podseća na proleće. Naravno, i sveže cveće može da se nađe na stolu, a u centralnom delu trebalo bi da se nađu jaja.

DRVO SREĆE

Vremena imamo na pretek, pa ove godine nema izgovora da kuća ne bude savršeno dekorisana. Uskrs nam se bliži, a mi vam predlažemo da napravite drvo sreće koje će uveseliti dom i uneti dobru energiju. 

Unećete pravi praznični duh, a za pravljenje vam je potrebno svega nekoliko stvari. Jedna grana, malo farbe, plastična jaja i saksija. Upotrebite maštu i kreirajte drvo po vašem ukusu. 

Ukrasite salvete

Evo kako da samo uz cveće koje možete da uberete i u svom dvorištu, napravite prelepe, magične salvete. Ne košta vas ništa, a vašoj trpezi će dati jednu nežnu elegantnu notu.

Foto: Pink.rs

NAPRAVITE DECI USKRŠNJI SLATKI STO

Iskoristite slatkiše koje ste sami napravili ili naručili i napravite deci uskršnju magiju. Uz malo kreativnosti, deci možete napraviti bajku koja će učiniti da im ovaj Uskrs koji provodimo u izolaciji ostane u najlepšem sećanju.

Foto: Pink.rs

#DEKORACIJA

#usrks

<
'