AKTUELNO

Kome je seksualnost važan deo privlačnosti, a ko nikada ne meša ljubav i seks? Čini se da našakrv krije brojne odgovore.

Postoje određene karakteristike ličnosti koje se vežu uz određene krvne grupe, a koje imaju uticaj i na to kako se muškarci i žene ponašaju u krevetu. Pa, da vidimo imaju li najvatreniji ljubavnici krvnu grupu A, B, AB ili 0.

Grupa A

Muškarci s krvnom grupom A su romantici, strpljivi i smireni. Sramežljivi su i neodlučni i gotovo uviek poistovećuju seks s ljubavlju. Najčešće su nežni i pažljivi ljubavnici. Seks s takvim muškarcem idealan je ako postoje duboke emocije.

Uprkos svemu, njihoveseksualne fantazije su neobično raznovrsne, ali u stvarnom životu su veoma suzdržani. Zbog toga nemaju preterane zahteve i često ignorišu svoje želje. Ponekad im je potreban alkohol da bi se opustili.

Žene s krvnom grupom A usmerene su na dom, ali u krevetu ih prati reputacija da su nezainteresovane. Seks im često nije bitan, mnogo više polažu na poverenje, razumevanje i dobre, harmonične odnose. One su najčešće pasivne ljubavnice, gotovo je nemoguće navesti ih na seksualne eksperimente. Ipak, ako muškarac uspe da oslobodi takvu ženu, događa se čudo – pretvaraju se u vulkan strasti.

Grupa B

Muškarci s krvnom grupom B apsolutno su nezavisni, često veoma tajnoviti i imaju neobavezan odnos prema seksu. Intimni odnosi za njih nisu povezani s ljubavlju i brakom. Lako ulaze u prolazne veze i vole žene sličnih shvatanja. Ne mozgaju mnogo o dubljem smislu seksa, to je za njih samo razonoda.

Čak i kada se ne pokažu u krevetu, oni to ne doživljavaju tragično. Zbog ovakvog ležernog stava ne libe se otvoreno da razgovaraju o svojim avanturama, i to do najsitnijih detalja, s partnerkama s kojima imaju ozbiljnije namere.

Žene s krvnom grupom B izbirljive su i teže menjaju seksualne partnere. Ako su udate, teže harmoniji i komforu i neretko su ljubomorne. Ako su solo, flertovanje bez obaveza je njihova omiljena zabava.

One shvataju da je seksualnost važan deo privlačnosti, zato su često neobuzdane ljubavnice koje seksu ne pridaju mnogo značaja. Menjanje partnera njima ne predstavlja problem. Nije ih lako zadovoljiti jer su im važne i kvalitet i kvantitet.

Foto: Unsplash.com

Grupa AB

Muškarci s krvnom grupom AB neobuzdani su ljubavnici kojima je užitak jedini cilj. Malo je onih koji ulaze u brak. Izuzetno im je teško, gotovo nemoguće, da svoju strast drže pod kontrolom. Međutim, oni seks i zavođenje pretvaraju u pravu umetnost. Magnetski su privlačni suprotnom polu, žene im bukvalno padaju u naručje čak i kada znaju da će biti zamenjene za tren oka. Ako pristanu na brak, igra se menja. Kako se ne žene zbog seksa, tako i od partnerke ne očekuju da često obavljaju “bračne dužnosti”.

Žene s krvnom grupom A vrlo su protivrečne. Neodlučne su i sumnjičave. Ljubav i nežnost njima su neophodne u svakom trenutku, a uživaju da se brinu o partneru. Kasno u životu otkrivaju čari seksa, zbog čega mnogo više u njemu uživaju. Intimne veze za njih su usko povezane s ljubavlju. “Lekovite” su ljubavnice za sve koji imaju problema na tom polju.

Vrlo su senzualne, osetljive i lako postižu vrhunac tokom intimnog čina, nije im neophodan vešt partner. Svestrane su u seksu. Podednako uživaju u nežnom i žestokom seksu. Imaju izrazito jak libido na kojem im druge žene mogu samo pozavideti.

Foto: Unsplash.com

Grupa 0

Muškarci s krvnom grupom 0 imaju snažnu seksualnu energiju. Oni su aktivni i strastveni ljubavnici koji su u stanju da “jure” ženu koja im se sviđa do beskonačnosti. Igra se menja kada je osvoje, tada gube interes. Uvek traže nove izazove i nove avanture.

Često imaju veliku kolekciju pornografskih filmova i časopisa, a na žurkama se ističu pričanjem škakljivih viceva sa seksualnim aluzijama. Neprestano razmišljaju o seksu, ali ne vode mnogo računa o potrebama svojih partnerki.

Žene s krvnom grupom 0 vrlo su strastvene i sposobne da osvoje koga god požele. Ponekad deluju umišljeno i nepristupačno, ali zapravo je to njihov odbrambeni mehanizam da sebe sačuvaju i da im srce ne bude slomljeno, Uprkos tom stavu, sposobne su za duboke emocije. U krevetu ne trpe lenojst, potreban im je strastveni partner jer se one u seksu nimalo ne suzdržavaju.

Muškarci koji se ožene ovim ženama uživaće u potpunoj vernosti i predanosti. One su idealne ljubavnice koje gotovo uvek opravdavaju partnerova očekivanja. Imaju vrlo strastvenu prirodu, ali sposobne su da kontrolišu svoj libido, zbog čega ih je teško zavesti.

#Ljubav

#Seks