AKTUELNO

U život treba imati makar jednu osobu na koju uvek možemo da se oslonimo i koja će uvek biti tu za nas, po svemu sudeći, za žene bi najbolje bilo da takvu osobu potraže u suprotnom polu

Muškarci su najbolji prijatelji koje možete imati, bilo da treba da saslušaju vaše svakodnevne probleme ili da vam daju savete o momcima. Oni će vas nasmejati, zadirkivati, učiniti društvena okupljanja malo podnošljivijim i, što je najvažnije, biće tu kada su vam potrebni.

Foto: Pexels

Oni čuvaju vaše tajne

Istraživanja su pokazala da žena ne može da čuva tajnu duže od 47 sati! Sa druge strane, muškarac može zaboraviti ono što ste mu ispričali, za samo par minuta. Naravno, to ih čini osobama koje će najsigurnije čuvati tajne.

Mogu vam glumiti dečka

Tačno je to da žene vole pažnju, ali samo od određenih ljudi. Čudne poruke od stranaca ili nasumičnih momaka u kafiću mogu biti problem kada ste slobodni. Ali, kada imate muškarca za najboljeg prijatelja, on vam može glumiti momka i skrenuti neželjenu pažnju sa vas.

Ne osuđuju vas za to koliko jedete

Muškarci nikada neće osuđivati vaše navike u ishrani. Šta više, njima su privlačnije žene koje vole da jedu. Dakle, kada ste sa svojim muškim prijateljem, nikada nećete morati da se ustručavate od uživanja u ukusnoj hrani.

Ne takmiče se sa vama

Sudeći prema izveštajima Univerziteta u Arizoni, žene imaju običaj da budu zlobnije prema drugim ženama. One se međusobno takmiče i često su ljubomorne. Iako to ne mora biti u potpunosti tačno, moramo se složiti sa tim da muškarci jesu manje takmičarski nastrojeni, naročito u odnosu sa svojim prijateljima.

Foto: Pexels

Oni su pouzdani

Većini devojaka je lakše da se poveri muškarcu, nego drugoj ženi. Razlog je to što su muškarci mnogo pouzdaniji. U njihovoj prirodi je to da zaštite ženu i učine da se ona oseća sigurno.

Daju vam najbolje savete o momcima

Ukoliko vaš drug zahteva od vas da se držite dalje od određenog muškarca, on vam samo želi najbolje. Muškarci mogu da pogode namere drugih muškaraca i definitivno možete računati na njih kada vam treba savet o nekom dečku.

Ne tračare

Dok žene sve svoje osećaje pretvaraju u priče, muškarci se trude da izbegnu tračarenje. Oni komuniciraju samo kada razgovor ima neku svrhu i trude se da to bude kratko. Ukoliko žele nešto da vam kažu, odmah će preći na stvar, umesto da okolišaju.

Oni sklapaju prijateljstva za čitav život

Sudeći prema stručnjacima, muškarci su odaniji pol i emotivni su isto koliko i žene. Oni žude za bliskošću i prijateljima, ali nisu naročito dobri u izražavanju svojih emocija. Kada se sprijateljite sa muškarcem, možete biti sigurni da vas on neće izneveriti. Držaće se sa vama do samog kraja!

Autor: Pink.rs

#Prijatelji