AKTUELNO

Pre nego što se upustite u muvanje putem interneta, morate proučiti savete iskusnih u ovom polju zavođenja.

Poslednjih godina, od kada su tehnologije napredovale, sve je više onih koji koriste sva njena raspoloživa sredstva, pa i za sveru zavođenja.

Tome je dodatno doprinea pandemija koronavirusa kada su međuljudski kontakti bili totalno zabranjeni, a sva mesta gde biste i mogli upoznati nekog ko bi vam se dopao, bila su poželjna za izbegavati zbog širenja virusa.

Upravo iz tih razloga, mnogi su se osetili usamljeno, posebno oni koji pre početka pandemije nisu imali partnere ili makar one potencijalne. Tu nastupa razvijanje sfere onlajn muvanja. Ipak, pre nego što se upustite u ovakvu avanturu morate poslušati savete koji vam garantuju put do uspeha:

Foto: Unsplash.com

INSTAGRAM

Fotografije koje postavljate na društvene mreže treba da pričaju neku priču o vama. Ako skijate, postavite fotografije sebe dok skijate ili ako imate super prijatelje, postavite fotografije sa njima dok ste radili nešto zanimljivo.

KORISTITE FILTERE

Dok je za neke stvari na vašoj stranici u redu da ih svi vide, neke su sjajne možda samo za osobu koja vam se dopada, ali ne i za poslovne prijatelje, kolege i tako dalje. Fejsbuk dozvoljava sortiranje prijatelja u grupe, pa iskoristite to i odlučite ko će šta moći da vidi. Najbolje od svega jeste to što prijatelji i ne znaju da su negde kod vas sortirani.

OPUSTITE SE

Ne preterujte sa statusima, detaljisanjem oko biografije ili lajkovanjem i komentarisanjem svega na šta naletite na početnoj stranici. Ne želite da neko pomisli da ste neko ko se ne skida sa Fejsbuka ili, još gore, da ste osoba koja nju ili njega progoni na društvenim mrežama.

Autor: Pink.rs

#muvanje