AKTUELNO

Kako odabrati najbolji poklon za različite prilike?

Šta pokloniti nekome ko Vam je bliska osoba u životu, često zna napraviti problem u našim svakodnevnim aktivnostima. Oduzeti dosta vremena ukoliko nemamo nikakvu ideju i ostaviti nas na internetu satima tražeći savršen poklon.

Ukoliko ne znate šta voli osoba kojoj poklanjate, niste sigurni koja boja joj je omiljena, zadatak će biti teži, ali ne znači da ćete biti neuspešni. Uhvatite se u „koštac“ sa ovim izazovom i oduševiti dragu osobu.

Foto: Promo

Unikatni pokloni se podrazumevaju i u poslovnom svetu, kada neko kome ga namenjujete, nije Vama bliska osoba. Ovakav gest može unaprediti poslovne odnose i staviti Vas na lestvicu više u poslovnom okruženju. Korporativni pokloni mogu biti jako unikatni i personalizovani, ukoliko se više potrudite i angažujete firme koje ih izrađuju. Personalizovani pokloni staviće do znanja da je osoba bitna i da ste se zarad njenog oduševljenja jako potrudili.

Foto: Promo

Šta pokloniti za rođendan?

Foto: Promo

Ukoliko je jedna bitna dama u pitanju, poklon za nju, može biti unikatni cvetni aranžmani, koji će bez sumnje izmamiti osmeh ovoj lepotici.
Ukoliko se pak radi o džentlmenu, poklon za njega, gift kartica u kutiji sa njegovim omiljenim pićem, može biti nesumnjivo dobar izbor. Gospodin će sam izabrati svoj savršen poklon, jer ste mu dali nekoliko opcija, poklonivši mu gift karticu.

Foto: Promo

Napravljena je i upakovana tako da je već sama po sebi savršen poklon. Sa njom može kupiti apsolutno sve iz ponude Provansa Dekor Centra. Funkcioniše tako što sami odredite cifru koju želite da poklonite nekome i osoba u tom iznosu može kupiti bilo šta u radnjama Provansa Dekor Centra. U slučaju da osoba želi da prekorači dozvoljeni iznos sa kartice, može platiti gotovinom ili karticom tu razliku.

Za više informacija, posetite sajt www.provansadekor.rs

Autor: Marija Erić

Autor:

#Provansa Dekor