AKTUELNO

Jelena Đoković izazvala je buru negativnih komentara, nakon što se nedavno pojavila u javnosti. Najveća reakcija je bila na izjave da je njen muž istorijska ličnost, zbog čega sa decom više ne ide njegove mečeve po svetu i njeno priznanje zbog čega je postala vegan iako obožava meso.

Njena ispovest je izritirala mnoge korisnike društvenih mreža, koji su poručili:

"Slavna" po glupostima, umišlja da je "pametna". Ovo je već prevazišlo svaku meru. Istorijska ličnost. Ženo, kontroliši se. Novak je živ i zdrav i živi u današnjici. Njegov teniski uspeh će se prepričavati generacijama, ali nije izmislio toplu vodu. Retko odbojna i antipatična žena, živi u svom svetu, ni trunke žensvetnosti u sebi nema - samo su neki od komentara. Bilo je i onih koji su je podržali:
Ona je jedna izuzetno vredna i pametna žena. Devojka je jako pametnai nije nabeđena. Razbila si sve predrasude, jer ipak ti mnogo njih zavidi, pa te vređaju u komentarima. Žena je sa puno poštovanja i ljubavi pričala o svom suprugu. Iskreno je pričala o stvarima koji se u suštini svima dešavaju - navedeno je u komentarima.