AKTUELNO

"Ahilej" sportski klub organizuje državno prvenstvo u MMA sportu za pionire, kadete, juniore i seniore (c klasa) koje će biti održano 12.06.2021. godine u prostorijama najvećeg Ahilej sportskog objekta u Zemunu.

MMA sport je najbrže rastući sport na svetu, a Srbija je podneblje koje je oduvek davalo velike šampione u borilačkim sportovima, tako da će "Ahilej" pod okriljem MMA saveza Srbije organizovati niz domaćih i regionalnih MMA turnira sa ciljem afirmacije samog sporta, ali i mladih ljudi koji svoju budućnost vide u ovom sportu.

Foto: Promo

Pravo učešća na takmičenju imaju svi klubovi i takmičari koji su registrovani u MMA savezu Srbije, a samo takmičenje će biti održano u formi državnog prvenstva za mlađe uzrasne kategorije sa ciljem stvaranja prve srpske MMA mlade reprezentacije koja će nastupiti na evropskim i svetskim prvenstvima koje se organizuju pod okriljem svetske MMA organizacije(IMMAF).

Takmičenje će biti održano bez prisustva publike uz poštovanje svih preporuka i obaveznih mera zaštite od virusa covid 19 koje je propisala Vlada Srbije.