AKTUELNO

Novi dan na Olimpijskim igrama u Tokiju će obeležiti nastup Ivane Španović, koja će pokušati dase domogne finala u disciplini skok u dalj. Osim nje, važne mečeve će imati reprezentativke u košarci koje igraju s Korejom za prolaz, kao i Nina Radovanović koja se bori za medalju u boksu.

Kao što je gorenevedeno, pred nama je 9. dana na Olimpijskim igrama u Tokiju, nažalost, ovaj dan dolazi iza ubedljivo najgoreg dana za našu zemlju u Japanu, pošto su poraze doživeli svi takmičari koji su izašli na terene tokom dana - Đoković izgubio dve bronze, vaterpolisti Srbije poraženi od Hrvata, odbojkašice od Brazila...

Takmičenje od srpskih sportista novog dana će otvoriti heroina domaće atletike - Ivana Španović.

Njen nastup ćete moći da pratite od 02:50 po našem vremenu.

Neće dugo vremena proći pre nego što dođe i nova borba za medalju u redovima Srbije - Nina Radovanović će se u boksu boriti protiv Hsiao Ven Huang za prolaz u polufinale, a pošto u boksu nema meča za treće mesto, to znači da će Nina eventualnom pobedom imati zagarontovano bronzano odličje.

Ovaj meč je na programu od 04:15 po našem vremenu.

Nije ovaj olimpijski dan preterano ispunjen, pošto će do kraja dana Srbija moći da prati stonotenisku reprezentaciju koja će igrati protiv Brazila od 07:30, a zatim će dan završiti košarkašice Srbije koje bi eventualnom pobedom protiv Južne Koreje obezbedile plasman u narednu rundu takmičenja.