AKTUELNO

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković ocenio je kao sramno što Vuk Jeremić, čovek koji je, kako kaže, kumovao kosovskoj nezavisnosti i za to dobio pohvale i zahvalnost od Tačija, jeftinom demagogijom i zamenom teza pokušava da diskredituje ljude koji odgovorno obavljaju svoj posao, a čiji su rezultati poput pobede u Interpolu najbolji dokaz za to.

- Paradoksalno da je Jeremić i njegovi glasnogovornici, govore o kriminalu, budući da je upravo Jeremić umešan u međunarodnu korupcionašku aferu i da građani još uvek nisu dobili odgovor na pitanje za šta je od uhapšenog Patrika Hoa dobio sedam miliona dolara - rekao je Mirković, a saopštio je GO SNS.

On ukazuje i da Jeremić takođe još nije odgovorio šta je trebalo da uradi za uplaćenih 200 hiljada evra od katarske ambasade u Berlinu.

- Predsednik Aleksandar Vučić i ministar Nebojša Stefanović uprkos vašim konstantnim izlivima mržnje, će nastaviti sa borbom u interes Srbije i svih njenih građana, jer za Srpsku naprednu stranku nema ništa važnije od Srbije - istakao je Mirković.

#Aleksandar Mirković

#sns.org.rs

'