AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je uoči otvaranja cele deonice auto-puta na Istočnom kraku Koridora 10 poručio da možemo da budemo ponosni na modernu i najsavremeniju saobraćajnicu u našoj zemlji.

- Gradimo auto-puteve koje smo godinama sanjali! Možemo da budemo ponosni na modernu i najsavremeniju saobraćajnicu, Koridor 10 istočni krak, koju otvaramo u subotu, 9. novembra, a koja će biti za našu decu i budućnost! Uspeli smo da izgradimo nešto tako veliko, moćno i lepo, što nadilazi naše snove! - napisao je predsednik Vučić na Instagram profilu "buducnostsrbijeav".

Uz tekst je postavljen i kratak video na kojem je prikazano kako su tekli radovi na deonici Koridora 10.

U subotu će biti otvorena za saobraćaj cela deonica auto-puta na Istočnom kraku Koridora 10 biće otvorena za saobraćaj, a događaju će prisustvovati i predsednik Vučić.

Biće puštena u saobraćaj deonica od Proseka do Crvene Reke, čime će biti kompletiran auto-put od Niša do granice sa Bugarskom, kod Dimitrovgrada.

To je bila jedna od najzahtevnijih i najkompleksnijih deonica na istočnom kraku Koridora 10 ka bugarskoj granici, dugoj 22,5 kilometara.

#Aleksandar Vučić

#Koridor 10

#radovi

'