AKTUELNO

Članica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) i predsednica beogradske opštine Savski venac Irena Vujović izjavila je da je, u situaciji u kojoj se trenutno nalazi zemlja, od presudne važnosti da građani pokažu jedinstvo, solidarnost, disciplinu i da pruže podršku predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi u svim merama koje su donete u cilju suzbijanja epidemije virusa covid-19.

"Najveću borbu vode lekari i zdravstveni radnici. Hajde da se zahvalimo i njima i našoj državi za sve što čine da bi sačuvali naše zdravlje i naše živote, tako što ćemo poštovati donete mere i preporuke nadležnih i ostati u svojim domovima dok traje ova kriza", navela je Vujovićeva u saopštenju za javnost. 

Ona je dodala da su u Srbiji pre mnogih evropskih zemalja preduzete radikalne mere u cilju zaštite stanovništva od korona virusa.

 "Mnogi podržavaju, neki osuđuju, sutra će biti i onih koji ce da tuže državu, ali ljudi moraju da znaju da se sve ovo radi za njihovo dobro. Nije prvi put da predsednik Aleksandar Vučić donosi nimalo lake mere. On je pokazao odlučnost i spremnost i u sprovođenju najtežih ekonomskih reformi u našoj zemlji, koje su se pokazale kao uspešne. Sve što radi, radi za dobrobit Srbije i njenih građana i treba da mu budemo zahvalni na tome", zaključila je Irena Vujović. ​

#Aleksandar Vučić

#Irena Vujović

#SNS

'