AKTUELNO

"Lopovčina koja je u crno zavila sve građane, bez imalo srama i empatije vodi brutalnu, monstruoznu i morbidnu kampanju protiv čoveka koji je danas preminuo", navela je Vračar.

Član Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Marija Vračar izjavila je da je Dragan Đilas „moralni patuljak, politički ostrašćen mrzitelj i ljudsko dno, koje vodi kampanju protiv mrtvog čoveka oreko svojih medija“.

- Lopovčina koja je u crno zavila sve građane, dok je za sebe sticala višemilionsko bogatstvo, bez imalo srama i empatije vodi brutalnu, monstruoznu i morbidnu kampanju protiv čoveka koji je danas preminuo – navela je Vračar. 

Kako dodaje, mesecima unazad, Đilas i njegovi poltroni, vodili su kampanju laži protiv porodice Stefanović, a ni danas ne posustaju jer im ništa nije sveto. 

- Ne vode računa o bolu koji porodica oseća zbog gubitka, već brinu samo o sopstvenom interesu, to je jedina politika i jedini cilj ostrašćene bagre. Svim tim Đilasovim dušebrižnicima poručujem da su danas pokazali svoje pravo lice, lice kojeg se pristojna Srbija gnuša i gadi, lice bez empatije, saosećajnosti, ljudskosti, lice pohlepe zbog koje su spremni da gaze preko mrtvih ljudi, nažalost ne samo figurativno – navodi ona u saopštenju. 

#Dragan Đilas

#Marija Vračar