AKTUELNO

Andrijana Nešić, pomoćnik glavnog i odgovornog urednika za digitalna izdanja "Večernjih novosti", govorila je jutros o optužbama Marinike Tepić koje su iznešene na račun Dragana Markovića Palme, kao i o ženama koje su stale u Palminu odbranu. Nešić je ovom prilikom istakla i šta se dešavalo kada je Tepićeva došla u Jagodinu.

Nešić govori kako je cela situacija zapravo deo prljave političke igre u okviru koje Marinika Tepić i njeni sledbenici pokušavaju da prikupe poene.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo ženu koja osuđuje žene... Građani su njoj postavili pitanje kakav je njen stav o pitanju genocida, onda je ona otišla u policiju... To je s druge strane njihova igra i oni pokušavaju da prikupe poene. Imali smo situaciju u Brusu, gde se to rešilo zakonski - govori Nešić za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Saša Milovanović, direktor dnevnog lista "Srpski telegraf", ističe kako cela ova situacija deluje kao velika osmišljena akcija kako bi se kompromitovali određeni ljudi. Dodaje je i da je "zaštićeni svedok" Marinike Tepić deset godina ćutao, kao i da mu nije jasno zbog čega je baš sada progovorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Đilasova stranka je ovo organizovala da bi proizveli ovo stanje. Ovakva postavka je da vi kao čovek, kao otac, muž, vi kažete da je to strašno i svako će da osuđuje. Međutim, kad vi vidite Mariniku koja se spremila s onim tužnim izrazom i svedokom koji je zaštićen i koji ima fotografije s Marinikom i Đilasom, imaju isti sat, džemper... Šta su oni uradili? Oni su tu priču sveli na političku, on je 10 godina ćutao, a onda ga je hrabrost i pojavljivanje Marinike Tepić u Jagodini nateralo da priča kao "zaštićeni svedok". Pritom, čovek se plaši, pa su ga blurovali da bi to za javnost bilo dramatično, a ulazio je s testerom u RTS. Imaju snimci, ima sve, a ovde se kao plaši da to priča. Drugo, gde su roditelji? Ko bi sprečio nekog roditelja da Palmi zubima iščupa grkljan? Nema šanse. Ovo mora da se istera do kraja. Ili je ovo neka nova vrsta političke borbe ili će neko za ovo da odgovara. Ili Palma, ako postoje dokazi, ili Marinika Tepić i ovaj zaštićeni batinaš ispred RTS-a koji se plaši da priča o ovome od pre 10 godina. Bitno je i to da je spomenuo nekoliko ljudi, ovi Šolakovi mediji isto bude sumnju. Sve ovo deluje kao velika osmišljena akcija koja će te ljude da kompromituje - priča Milovanović.