AKTUELNO

Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev rekao je da porodice kojima je u tradiciji da se bave politikom, poput Kenedijevih i Bušovih, nisu nikakva novost niti retkost u demokratskim zemljama, pa ne vidim razlog zbog čega to propali političari spočitavaju porodici Krkobabić.

Ovako Đurđev komentariše nedavne navode lažna opozicija Boško Obradović o Krkobabićima kao političkoj dinastiji koja postaje novi G17 plus.

Đurđev ističe da za razliku od Milana Krkobabića, koji se bliži cilju da otvori hiljaditu novu zadrugu u Srbiji, Obradović jedino ume da mrzi zadrugarstvo, lenčari i laže javnost.

- O Krkobabićevim uspesima svedoči činjenica da su iza njega stali SANU i SPC i ugledni stručnjaci za selo i zadrugarstvo poput akademika Škorića i profesora Keserovića, a protiv njega su tek Obradović i Ljubodrag Savić sa Ekonomskog fakulteta koji hvali ministarstvo poljoprivrede, a istovremeno naziva nove zadruge ,,bacanjem para“ i „mestom za slikanje“. Savić o zadrugarstvu niti je šta napisao niti šta zna, a u bici za srpska sela nema mesta politikanstvu i nestručnosti – napominje Đurđev zaključujući da Obradović očigledno pati za skupštinskim klupama u koje je, za razliku od njega, izbornom voljom građana i Stefan Krkobabić.

#Aleksandar Đurđev

#Boško Obradović

#Milan Krkobabić

#zadrugarstvo