AKTUELNO

Poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić kaže da je mržnju i jaz između Srba i Bošnjaka stvara jedino Sulejman Ugljanin i njegovi poslanici.

Jedino ko stvara mržnju i jaz između Srba i Bošnjaka jeste Sulejman Ugljanin i njegovi poslanici. Da je Ugljanin postao ministar u Vladi Srbije, a njegovi poslanici državni sekretari, Aleksandar Vučić bi bio najdivniji čovek, a Srbija najlepša zemlja. Pošto je odbijen, sada besni i raspiruje mržnju između građana Srbije bošnjačke i srpske nacionalnosti. Više je nego očigledno da je Ugljanin besan, jer nema ministarsku poziciju u Vladi Srbije, baš kao što je očigledno da je zarad ličnih ciljeva i funkcije spreman na sve, pa i na to da građane Srbije gurne u sukobe i svađe.

- Srbija mu danas ne valja, vređa građane Srbije da su genocidan narod, ali mu je valjao novac koji je dobijao od Srbije i njenih građana i živeo u stanu na Terazijama o trošku Srbije - navela je Karadžić.

Kad god Ugljanin zalaje na Vučića i Srbiju, znači da mu trebaju pare i usluge od Vučića i Srbije, nije prvi put", odgovorila je narodna poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić poslaniku stranke Sulejmana Ugljanina SDA Sandžaka koji je optužio predsednika Vučića da stvara mržnju između Srba i Bošnjaka

#Ana Karadžić