AKTUELNO

Poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić ocenjuje da će Marinika Tepić, kako god je zvali, ostati upamćena kao lažov i drugarica dilera.

- Mogu je zvati Đilasova Marinika, Jankovićeva Marinika, Čankova Marinika, Živkovićeva Marinika, to uopšte nije bitno, ostaće upamćena kao lažov i drugarica dilera.

Drugarica narko-dilera koja menja stranke na dnevnom nivou, napada Aleksandra Vulina, valjda zato što je uhapsio najveće kriminalce i zveri koje su pravile ćevape od ljudskog mesa u mašini za mlevenje.

Krivo je Mariniki što je dolaskom Aleksandra Vulina na čelo MUP-a i njeno Pančevo očišćeno od droge i kriminala, pa ne može više da sa svojim drugom narko-dilerom proteruje novinare iz Pančeva i da im nabacuje poslove preko pokrajinskog sekretarijata.

Naš lider Aleksandar Vulin narko-dilere koji truju našu decu hapsi, dok se Marinka sa njima druži.

Marinikine laži sustižu jedna drugu, ali jedna istina ipak ostaje, Marinika stranke menja, ali drugare dilere nikada - odgovorila je narodna poslanica Pokreta socijalista Ana Karadžić funkcionerki SSP-a Mariniki Tepić koja je iznela niz laži i uvreda na račun predsednika Pokreta socijalista i ministra policije Aleksandra Vulina na društvenoj mreži tviter.

#Ana Karadžić