AKTUELNO

Omladina Pokreta socijalista u svom saopštenju ističe da nije iznenađena količinom mržnje koju nevladine organizacije Inicijativa mladih za ljudska prava Srbije i Inicijativa mladih za ljudska prava Crne Gore pokazuju prema Srbiji i Srbima.

"Ove nevladine organizacije uspele su da iskoriste to što policija Srbije radi svoj posao u skladu sa zakonom da ponovo napadnu Srbiju i ponovo optuže Srbe da su genocidan narod. Inicijative zadužene za pljuvanje po Srbiji i Srbima mogu da pišu laži i gadosti u svojim saopštenjima, ali ne mogu da promene zakone Srbije koji važe za sve građane Srbije, ali i i za sve strane državljane, pa makar oni bili i poslanici Mila Đukanovića, odgovorili su u Pokretu socijalista Inicijativi mladih za ljudska prava Srbije i Inicijativi mladih za ljudska prava Crne Gore koji su u svom saopštenju optužili Srbe da su genocidni, a graničnu policiju Srbije i ministra Vulina da "maltretiraju" crnogorske poslanike.

Iz omladine PS-a navode da, vređaju i napadaju pripadnike srpske policije zato što postupaju u skladu sa zakonom i zato što ne misle da je njihov narod genocidan, ali zanimljivo da im baš nije palo na pamet da makar jednom rečju osude divljanje Đukanovićevih komita na Cetinju koji su pokušali da zabrane Srbima da se mole Bogu. Kada se Srbi napadaju onda je sve dozvoljeno i onda ne postoje nikakva ljudska prava.

"Pre nego što ponovo napadnu srpsku policiju i ministra Vulina, neka Inicijative mladih Srbije i Crne Gore prvo odgovore kako se finansiraju i ko su im glavni donatori. Ne možete naterati Srbe da misle da su genocidan narod, jer to nije istina", ističu.

Autor:

#Omladina

#Pokret socijalista